U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

  GDV-Camera

 

 

De GDV-camera ( Gas Discharge Visualization ) geeft een zichtbare weergave van Uw energetisch welbevinden.

 


GDV Technologie:

 

 

  • Onze huid straalt  in de vorm van fotonen en elektronen een breed scala van informatie uit over de fysiologische en mentale conditie van het lichaam. Een zeer gevoelige GDV-camera registreert elektromagnetische emissie en analyseert afwijkingen. Met deze diagnostische methode kunnen veranderingen of disfuncties in  hun  vroegste stadium worden opgespoord. Een van de belangrijkste voordelen van GDV-camera is dat het een niet-invasief diagnostisch instrument is.

    Tevens is het belangrijk dat u met behulp van deze methode kunt zien hoe doeltreffend de geneeswijze is die u, - of door een andere specialist, heeft gekozen.

    Voor de start van de gekozen therapie kunt u met de GDV-camera een test afnemen en dan na bijvoorbeeld twee of drie weken (afhankelijk van de therapie) deze herhalen. Door de metingen van deze testen met elkaar te vergelijken weet u precies hoe effectief de door u gekozen genezingsmethode (tot dus ver) is.

 

GDV camera