U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

W. Reich Orgone Therapie

 
Wilhelm Reich is de grondlegger van de lichaamsgerichte psychotherapie. Een van Freuds eerste en beste leerlingen, die een nieuwe methode ontwikkelde - vegetotherapie.
In 1939 ontdekte Wilhelm Reich de Orgon energie, en de term "vegetotherapie" werd veranderd in "Orgon therapie".
De Oosterse leringen over energiekanalen/Bonghan kanalen en de Indiase leringen over Prana energie, die de zeven chakra's met elkaar verbindt, delen dezelfde principes - alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. De leer van Wilhelm Reich is gebaseerd op hetzelfde principe, dat een blokkade van de kosmische Orgon energie, of een gebrek daaraan in het menselijk lichaam, psychische stoornissen en lichamelijke disfuncties veroorzaakt. 
 
Het hoofddoel van Orgon therapie is harmonieuze verzadiging van de vitale energie van het menselijk lichaam en herstel van onbelemmerde circulatie van deze energie in het lichaam.  
Psychologische trauma's en problemen hebben een direct effect op onze lichamelijke conditie. 
De methode van Orgon therapie maakt het mogelijk verschillende problemen tegelijk op te lossen.
 
De therapiesessie duurt minimaal 30 minuten. Het unieke sneldiagnosesysteem met een GDV-camera maakt het mogelijk alle energetische veranderingen in het lichaam voor en na de sessie te visualiseren en vast te leggen. 
 
Er zijn geen bijwerkingen, leeftijdsbeperkingen of contra-indicaties, dit is het mooie van Orgon therapie.