U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

Bioplasm analyse

 

 

 

Bioresonantie is de interactie tussen een levend organisme en zijn elektromagnetische frequentiepatronen. Het zijn deze energieën die de organen omringen en/of daarmee resoneren.

 

Bioplasm-NLS is een quantumfysica-apparaat. Dit computergestuurde instrument geeft - op een veilige, niet-invasieve, pijnloze en effectieve manier - informatie over subtiele veranderingen in lichaamsstress en biedt zodoende inzicht om de stress te reguleren. Het uiteindelijke doel? U te helpen ontspannen, pijn te verlichten en gezondere, comfortabelere levenspatronen te ontwikkelen. Bioplasm-NLS stelt de zenuwcellen van Uw hersenen in staat om Uzelf te helpen, Uw levensstijl te veranderen, Uw spieren te trainen en stress te verminderen.

De Bioplasm-NLS scant elk orgaan en weefsel op cellulair niveau. De methode is gebaseerd op een analyse van de elektromagnetische golven van de hersenstam (vergelijkbaar met een MRI). Dit golfpatroon bevat de volledige informatie van het hele lichaam. De resultaten worden weergegeven in de vorm van visuele beelden met de topografie van het getroffen gebied, evenals grafische kenmerken. Bioplasm analyse is tot 95 procent accuraat omdat het programma de operator in staat stelt lokaal en in detail te onderzoeken. Met zijn eenvoud is de Bioplasm-NSL ontworpen voor U die een proactieve aanpak wenst en streeft naar een optimale gezondheid en welzijn.